logo
Registreren
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Concurrerende prijzen 

Bagnoles BV heeft meerdere Europese vestigingen en kan daardoor tegen concurrerende prijzen inkopen. Wij leveren nieuwe en jong gebruikte auto's aan onafhankelijke autobedrijven. Onze klanten zijn gevestigd door heel Europa en zelfs daarbuiten.

Voor Nederlandse handelaren geldt : De vermelde handelsprijzen zijn de prijzen inclusief BTW en BPM (voor niet-elektrische auto's), tenzij anders vermeld.
 

Waarom kopen bij Bagnoles BV?

Omdat Bagnoles BV al meer dan 20 jaar bezig is in de internationale autobranche. Alle medewerkers zijn experts op hun vakgebied. Dat betekent dat u niet alleen de beste prijs krijgt maar dat ook de hele afhandeling perfect wordt georganiseerd. Geen kleine lettertjes en geen onverwachte verrassingen. Bij Bagnoles BV kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid!

image 2

Hoe gaan we te werk?
Bij Bagnoles BV zetten we ons in voor een naadloze B2B-ervaring. Ons proces begint met het aanbieden van een groot aantal, scherp geprijsde auto's. Vervolgens bieden we op maat gemaakte oplossingen, of het nu gaat om productaanbod, prijsstelling of logistiek. Ons toegewijde team staat altijd klaar om te ondersteunen en efficiëntie te waarborgen. Bij Bagnoles BV gaat B2B niet alleen over transacties, maar over het opbouwen van duurzame partnerschappen. Samen werken we aan succes en groei.
image 3
Meer over Bagnoles BV

Bent u een professional in de automobielsector en op zoek naar een betrouwbare leverancier? Dan komen wij graag met u in contact!

  • Persoonlijke ondersteuning
  • Exclusief toegang tot ons aanbod
  • Professionnele afhandeling
  • Logistieke ondersteuning
  • Concurrerende prijzen
icon Heeft u interesse of vragen?
Morgen Internet - Zorgeloos website